10 augustus 2021

Nieuwe Chef de Cuisine aan het roer van Restaurant The White Room* by Jacob Jan Boerma

Er waait een frisse wind door de keuken van Restaurant The White Room*. Vanaf heden mag Tristan de Boer zich Chef de Cuisine noemen van het met een Michelinster bekroonde restaurant in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Samen met Signature Chef Jacob Jan Boerma zet hij de huidige richting van het restaurant voort, maar niet zonder zijn eigen creativiteit hieraan toe te voegen. Tristan neemt het stokje over van Chef Randy Karman, die een andere uitdaging aangaat.


Tristan de Boer is klaar om de leiding over het keukenteam te nemen en start direct na het zomerreces van The White Room*. Hiermee volgt hij de jonge Randy Karman op, die de keuken van The White Room* gepassioneerd heeft mogen leiden. In deze periode heeft Randy zowel de kenmerkende stijl van Jacob Jan geïntergreerd, als zijn eigen creativiteit gevolgd. Nu gaat hij zich richten op zijn toekomst buiten NH Hotel Group. Wij bedanken Randy voor zijn inzet en gedrevenheid en kijken uit naar zijn verdere succes in het vervolg van zijn carrière.

Ik kijk er naar uit om onze gasten in The White Room* onze bekende culinaire beleving te blijven bieden en gasten kennis te laten maken met mijn gerechten. Het is een geweldige uitdaging en als geboren en getogen Amsterdammer, zit ik in dit prachtige pand midden op de Dam helemaal op mijn plek.

Tristan de Boer

Nieuwe Chef de Cuisine

Tristan de Boer startte zijn carrière na zijn opleiding in 2013 bij Ron Blaauw** in Amsterdam. Vervolgens ging hij aan de slag bij diverse sterrenzaken als Aan de Poel**, onder leiding van topchefs. In 2016 besloot hij zijn horizon te verbreden als Sous Chef bij Librije’s Zusje** (nu Spectrum**) in het luxueuze Waldorf Astoria Amsterdam. Sinds 2018 heeft Tristan posities als Head Chef vervuld bij diverse high-end restaurants.

Nederland barst van de jonge talenten. Het is mooi dat we met Tristan zo'n jong talent de kans kunnen geven in The White Room*

Jacob Jan Boerma

Meer nieuws

20 januari 2023

ROYAL ROMANCE –A MICHELIN-STAR VOYAGE

Geniet van een koninklijk Michelinster diner, terwijl u met uw geliefde het oogverblindende uitzicht op de Dam bewonderd.

Lees meer
20 januari 2023

CUPIDON IN DAM BY DESIGN

Een unieke en romantische Michelinster ervaring in een privé suite met schitterend uitzicht op de Dam.

Lees meer