23 februari 2024

SIX CHEFS, TWELVE STARS ☆

Een culinair ten-hands diner in hartje Amsterdam.

Op 15 april vormt restaurant The White Room het decor voor een ongekende internationale culinaire samenwerking om alvast het 10-jarig bestaan te vieren.

Jacob Jan Boerma & Tristan De Boer nodigen drie gerenommeerde sterrenchefs uit om een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren.

Twee Michelin-sterrenchef Daniël Gottschlich van Ox & Klee Duitsland, twee Michelin-sterrenchef Mario Gamba van Acquarello Duitsland, twee Michelin-sterrenchef Christoph Rüffer van Haerlin Duitsland en twee Michelin-sterrenchef Dieter Koschina van Vila Joya Portugal zijn te gast bij The White Room voor een uitzonderlijk twelve-hands diner in hartje Amsterdam.

Voor dit unieke concept hebben de vijf chefs een lunch- en dinermenu van vijf en zes gangen samengesteld, waarbij ze elk een gerecht presenteren die hun culinaire wereld weerspiegelt.

De gerechten gaan gepaard met heerlijke alcoholische combinaties en de nieuwste huisgemaakte non-alcoholische drankjes van onze hoofdsommelier.

Informatie en reserveringen:

Ten-hands 5-gangenlunch vanaf 12:00 uur voor €149,00* per persoon

Ten-hands 6-gangendiner vanaf 19:00 uur voor €259,00* per persoon

*Welkomst champagne, water & wijnarrangementen zijn inbegrepen.

BOEK DE LUNCH BOEK HET DINER

Meer nieuws

9 november 2023

MICHELIN STAR CHRISTMAS DINNERS IN THE ROYAL SUITE

Geniet van een 5-gangen Kerstdiner samengesteld door de gerenommeerde ***Michelinsterren Chef Jacob Jan Boerma. Bewonder het adembenemende uitzicht op het iconische Koninklijk Paleis en de Dam,...

Lees meer
8 november 2023

NEW YEAR’S EVE DINNER

Beleef een avond vol magie en geniet van een sensationeel 6-gangen diner dat u meeneemt op een culinaire ontdekkingsreis en de perfecte toon zet voor een onvergetelijk 2024!

Lees meer