13 maart 2023

'Fin de Saison" - Een Michelinster diner

Op 31 maart organiseren we in samenwerking met Maison Rémy Martin een exclusieve avond! Een unieke avond waar 5 gerechten van Chef de Cuisine Tristan de Boer worden gecombineerd met de elegantie van 5 verschillende cognacs. Een exclusieve ervaring waar de ambassadeur van Louis XIII Benelux u meeneemt in de wereld van cognac, inclusief de niet eerder geschonken "Carte Blanche".

Decennia van rijping.


In maart, net na de oogst breekt het distilleerseizoen aan, waarna een lang rijpingsproces volgt. Rémy Martin is één van de beroemdste cognac-huizen met een rijke historie. Rémy Martin Cognacs zijn gemaakt van druiven uit de beste wijngaarden van de Grande en Petite Champagne en lenen zich uitstekend voor een spijs-combinatie op Michelin* niveau!

Een buitengewone beleving.


Geïnspireerd door zijn reiservaring en vooruitstrevende visie, zal Chef de Cuisine Tristan De Boer, 5 unieke gerechten creëren die de unieke essenties van Rémy Martin Cognacs laten zien. Een mix van lokale ingrediënten en innovatieve kooktechnieken gaan gepaard met een selectie van de beste cognacs.

Rémy Martin cocktails gecreëerd door onze Tailors.

Twee van de gangen gaan gepaard met een op maat gemaakte Rémy Martin cocktail gecreëerd door onze Tailors. De genuanceerde smaken van de Rémy Martin Cognacs zullen alle cocktail liefhebbers verrassen.


Het diner is €245 per persoon inclusief dranken*.

*Lijst van dranken die inbegrepen zijn:

Rémy Martin VSOP ✢ Rémy Martin 1738 ✢ Rémy Martin Tercet ✢ Rémy Martin XO ✢ Rémy Martin ✢ Carte Blanche ✢ LOUIS XIII

Reserveer nu uw tafel!

Meer nieuws

14 februari 2023

THE WHITE ROOM GOES DUTCH.

De naam ‘The White Room’ is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal,’ die het restaurant kreeg bij de opening in 1885. Een iconische locatie, gelegen in het hart van Amsterdam, waar historie...

Lees meer
20 januari 2023

ROYAL ROMANCE –A MICHELIN-STAR VOYAGE

Geniet van een koninklijk Michelinster diner, terwijl u met uw geliefde het oogverblindende uitzicht op de Dam bewonderd.

Lees meer