14 februari 2023

THE WHITE ROOM GOES DUTCH.

EEN VERRASSINGSLUNCH MET DE BESTE NEDERLANDSE WIJNEN.

De naam ‘The White Room’ is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal,’ die het restaurant kreeg bij de opening in 1885.

Een iconische locatie, gelegen in het hart van Amsterdam, waar historie en heden met elkaar verbonden zijn door de moderne styling en gouden muurschilderingen.

Met de focus op traditionele gerechten eert en viert The White Room elke zaterdag de Nederlandse cultuur.

Geniet vanaf 25 februari van een 4-gangen Michelinster verrassingslunch met de meest verse lokale ingrediënten.


Elk gerecht gaat gepaard met zorgvuldig gekozen Nederlandse wijnen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Deze lokale wijnen staan bekend om hun complexiteit en diverse smaakprofielen. Kruidige en fruitige aroma's geaccentueerd door aangename zuren om uw Michelinster lunch naar een ander niveau te brengen!


De in Amsterdam geboren en getogen Chef de Cuisine Tristan de Boer heeft een bijzondere stijl van koken die voortkomt uit een samensmelting van verschillende culturen. Met invloeden uit Japan, China en Indonesië, maar ook Suriname, de Nederlandse Antillen en natuurlijk Nederland.

Boek uw tafel

Meer nieuws

23 februari 2024

SIX CHEFS, TWELVE STARS ☆

Op 15 april vormt restaurant The White Room het decor voor een ongekende internationale culinaire samenwerking om alvast het 10-jarig bestaan te vieren. Jacob Jan Boerma & Tristan De Boer nodigen...

Lees meer
9 november 2023

MICHELIN STAR CHRISTMAS DINNERS IN THE ROYAL SUITE

Geniet van een 5-gangen Kerstdiner samengesteld door de gerenommeerde ***Michelinsterren Chef Jacob Jan Boerma. Bewonder het adembenemende uitzicht op het iconische Koninklijk Paleis en de Dam,...

Lees meer