14 februari 2023

THE WHITE ROOM GOES DUTCH.

EEN VERRASSINGSLUNCH MET DE BESTE NEDERLANDSE WIJNEN.

De naam ‘The White Room’ is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal,’ die het restaurant kreeg bij de opening in 1885.

Een iconische locatie, gelegen in het hart van Amsterdam, waar historie en heden met elkaar verbonden zijn door de moderne styling en gouden muurschilderingen.

Met de focus op traditionele gerechten eert en viert The White Room elke zaterdag de Nederlandse cultuur.

Geniet vanaf 25 februari van een 4-gangen Michelinster verrassingslunch met de meest verse lokale ingrediënten.


Elk gerecht gaat gepaard met zorgvuldig gekozen Nederlandse wijnen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Deze lokale wijnen staan bekend om hun complexiteit en diverse smaakprofielen. Kruidige en fruitige aroma's geaccentueerd door aangename zuren om uw Michelinster lunch naar een ander niveau te brengen!


De in Amsterdam geboren en getogen Chef de Cuisine Tristan de Boer heeft een bijzondere stijl van koken die voortkomt uit een samensmelting van verschillende culturen. Met invloeden uit Japan, China en Indonesië, maar ook Suriname, de Nederlandse Antillen en natuurlijk Nederland.

Boek uw tafel

Meer nieuws

18 september 2023

CHAMPAGNE EN KAVIAAR: DE ULTIEME COMBINATIE ❃

Wij kijken ernaar uit om samen met u een nieuwe editie van onze luxe culinaire ervaring in de Royal Suite te beleven! Op 3 en 4 november kunt u aanschuiven voor een uniek 4-gangen diner samengesteld...

Lees meer
6 mei 2023

WHITE ASPARAGUS DINNER.

Op 19 mei wacht een uitzonderlijke avond onder leiding van *** Michelin sterren Chef Jacob Jan Boerma in de magische Wintertuin. Met de beste en meest verse ingrediënten die Nederland te bieden heeft,...

Lees meer