29 april 2019

Randy Karman nieuwe Chef de Cuisine van The White Room*

Randy Karman, voormalig Sous-Chef van Restaurant The White Room*, zal vanaf heden het team leiden en samen met Signature Chef Jacob Jan Boerma*** de huidige richting van The White Room voortzetten. Hij neemt hiermee het stokje over van Chef Arturo Dalhuisen, die op zijn verzoek in goed overleg bij The White Room vertrekt en zich wil richten op zijn toekomst buiten NH. Arturo heeft gedurende de afgelopen drie jaar met zijn team, in zeer korte tijd, voor The White Room een Michelin ster verworven. Wij bedanken hem voor zijn inzet, gedrevenheid en passie en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

Nieuwe Chef de Cuisine Randy Karman Randy Karman startte in 2012 zijn carrière als leerling in verschillende sterrenzaken bij diverse top chefs, waarna hij in Jacob Jan Boerma’s Restaurant De Leest*** in Vaassen als Chef de Partie een jaar in de keuken werkte. Vervolgens ging hij aan de slag bij Restaurant Bord’Eau* van hotel De l’Europe in Amsterdam om zijn culinaire horizon te verbreden als Demi Chef de Partie. Karman zegt over zijn nieuwe stap in zijn carrière bij The White Room*.

Als Sous-Chef en rechterhand van Arturo heb ik mij de signature van The White Room volledig eigen gemaakt. Ik kijk ernaar uit om samen met Jacob Jan Boerma de huidige lijn voort te zetten en de gasten een fantastische culinaire beleving te blijven bieden met gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten, hetgeen The White Room zo kenmerkend maakt.

Randy Karman

Ik vind het geweldig om wederom met een talentvolle, gemotiveerde chef te mogen werken aan de ambities van The White Room.

Jacob Jan Boerma

Meer nieuws

23 februari 2024

FIVE CHEFS, TEN STARS ☆

Op 15 april vormt restaurant The White Room het decor voor een ongekende internationale culinaire samenwerking om alvast het 10-jarig bestaan te vieren. Jacob Jan Boerma & Tristan De Boer nodigen...

Lees meer
9 november 2023

MICHELIN STAR CHRISTMAS DINNERS IN THE ROYAL SUITE

Geniet van een 5-gangen Kerstdiner samengesteld door de gerenommeerde ***Michelinsterren Chef Jacob Jan Boerma. Bewonder het adembenemende uitzicht op het iconische Koninklijk Paleis en de Dam,...

Lees meer