9 november 2023

MICHELIN STAR CHRISTMAS DINNERS IN THE ROYAL SUITE

Geniet van een 5-gangen Kerstdiner samengesteld door de gerenommeerde ***Michelinsterren Chef Jacob Jan Boerma. Bewonder het adembenemende uitzicht op het iconische Koninklijk Paleis en de Dam, versierd met feestelijke lichtjes. Of u nu kiest voor 24, 25 of 26 december, bereid u voor op een magische avond!

Stap binnen in de luxe Royal Suite, met een prachtig uitzicht en een elegante ambiance. Dit exclusieve 5-gangen menu neemt u mee op een reis vol smaken en sensaties. Elk gerecht wordt perfect gecombineerd met een heerlijke wijn.


Onder leiding van ***Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma belooft dit diner een buitengewone culinaire reis te worden. Chef Boerma's aandacht voor detail en passie voor lokale ingrediënten maken hem een ware kunstenaar in de wereld van de gastronomie. Als culinair adviseur van The White Room creëert hij buitengewone gerechten, wat resulteert in een ongeëvenaarde diner ervaring.

MEER INFORMATIE
Tijd: vanaf 19:00 uur
EUR 275 per persoon inclusief wijnarrangement, bites en amuses
*Vooraf reserveren is vereist

Schuif aan voor een heerlijke avond met een exclusief 5-gangen menu met adembenemend uitzicht en maak uw Kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag onvergetelijk!

Reserveer nu!

Meer nieuws

23 februari 2024

SIX CHEFS, TWELVE STARS ☆

Op 15 april vormt restaurant The White Room het decor voor een ongekende internationale culinaire samenwerking om alvast het 10-jarig bestaan te vieren. Jacob Jan Boerma & Tristan De Boer nodigen...

Lees meer
8 november 2023

NEW YEAR’S EVE DINNER

Beleef een avond vol magie en geniet van een sensationeel 6-gangen diner dat u meeneemt op een culinaire ontdekkingsreis en de perfecte toon zet voor een onvergetelijk 2024!

Lees meer