7 november 2023

CHRISTMAS DINNERS

Wij maken ons klaar voor de meest magische tijd van het jaar. Geniet samen met uw geliefden van culinaire specials in The White Room. Laat u betoveren door ons 5-gangen diner, dat belooft om mooie herinneringen te creëren. Mis uw kans niet om de Kerstdagen dit jaar nog specialer te maken!

Beleef de meest magische kerst in The White Room

Bereid u voor op een uniek Kerstdiner dat uw smaakpapillen zal prikkelen. Ontdek buitengewone combinaties en de betoverende smaken van de winter met onze zorgvuldig samengestelde selectie gerechten. Laat u verrassen door een combinatie van Noordzeekrab met ponzu en romige avocado, waardoor een prachtige balans van smaken en texturen ontstaat. Geniet van de rijke smaken van tarbot met hazelnoot en truffel en verwen uzelf met een heerlijk mals stukje hertenvlees, tot in de perfectie bereid!

MEER INFORMATIE

Tijd: vanaf 18:00 uur

EUR 250 per persoon

EUR 99 extra per wijnarrangement

EUR 69 extra per non-alcoholisch arrangement

*Vooraf reserveren is vereist

Ervaar de magische sfeer in The White Room, geniet van ons 5-gangen menu en maak uw Kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag onvergetelijk!

Reserveer nu!

Meer nieuws

23 februari 2024

SIX CHEFS, TWELVE STARS ☆

Op 15 april vormt restaurant The White Room het decor voor een ongekende internationale culinaire samenwerking om alvast het 10-jarig bestaan te vieren. Jacob Jan Boerma & Tristan De Boer nodigen...

Lees meer
9 november 2023

MICHELIN STAR CHRISTMAS DINNERS IN THE ROYAL SUITE

Geniet van een 5-gangen Kerstdiner samengesteld door de gerenommeerde ***Michelinsterren Chef Jacob Jan Boerma. Bewonder het adembenemende uitzicht op het iconische Koninklijk Paleis en de Dam,...

Lees meer