22 november 2022

Christmas dinner

De feestdagen komen er aan!

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam maakt zich op voor de meest magische tijd van het jaar. Wij heten jou en je dierbaren van harte welkom om de feestdagen in The White Room te beleven. Maak de feestdagen dit jaar nog specialer door jezelf te laten verwennen met onze culinaire specials in The White Room.

Reserveer hier je kerstdiner

Vier Kerst in The White Room

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam nodigt jou en al je dierbaren uit voor een voortreffelijk kerstdiner. Geniet van onze heerlijke bites, amuse bouche en natuurlijk ons 5 gangen menu. Op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag zijn jullie van harte welkom voor het magische en feestelijke diner.

Menuprijs: € 195,- exclusief dranken.

Lees meer en reserveer hier voor het kerstdiner!

Reserveer hier je kerstdiner

White Christmas Gala

Vier de mooiste tijd van het jaar met ultieme luxe, feestelijke gezelligheid en een heerlijk 5 gangen kerstdiner in The White Room tijdens ons speciale White Christmas Gala. Onze chef-kok heeft het menu voor het kerstdiner op unieke wijze samengesteld, zodat jij en je dierbaren een zintuiglijke wereldreis maken.

Meer nieuws

22 november 2022

New Years Eve

Geniet van seizoensspecialiteiten met een heerlijk 7 gangen dinermenu in The White Room. Onze chef-kok heeft met zorg een Michelinsterren menu samengesteld om jou en je dierbaren mee te nemen op een...

Lees meer
11 maart 2022

Nu te boeken: The Royal Suite Dining Experience IV

Op 1 en 2 april kijken we ernaar uit om onze luxe culinaire ervaring opnieuw te lanceren in de Royal Suite van NH Collection Grand Hotel Krasanpolsky.Geniet in de intieme setting van de Royal Suite...

Lees meer