22 november 2022

Christmas dinner

De feestdagen komen er aan!

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam maakt zich op voor de meest magische tijd van het jaar. Wij heten jou en je dierbaren van harte welkom om de feestdagen in The White Room te beleven. Maak de feestdagen dit jaar nog specialer door jezelf te laten verwennen met onze culinaire specials in The White Room.

Reserveer hier je kerstdiner

Vier Kerst in The White Room

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam nodigt jou en al je dierbaren uit voor een voortreffelijk kerstdiner. Geniet van onze heerlijke bites, amuse bouche en natuurlijk ons 5 gangen menu. Op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag zijn jullie van harte welkom voor het magische en feestelijke diner.

Menuprijs: € 195,- exclusief dranken.

Lees meer en reserveer hier voor het kerstdiner!

Reserveer hier je kerstdiner

White Christmas Gala

Vier de mooiste tijd van het jaar met ultieme luxe, feestelijke gezelligheid en een heerlijk 5 gangen kerstdiner in The White Room tijdens ons speciale White Christmas Gala. Onze chef-kok heeft het menu voor het kerstdiner op unieke wijze samengesteld, zodat jij en je dierbaren een zintuiglijke wereldreis maken.

Reserveer hier je kerstdiner

Meer nieuws

13 maart 2023

'Fin de Saison" - Een Michelinster diner

Op 31 maart organiseren we in samenwerking met Maison Rémy Martin een exclusieve avond! Een unieke avond waar 5 gerechten van Chef de Cuisine Tristan de Boer worden gecombineerd met de elegantie van 5...

Lees meer
14 februari 2023

THE WHITE ROOM GOES DUTCH.

De naam ‘The White Room’ is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal,’ die het restaurant kreeg bij de opening in 1885. Een iconische locatie, gelegen in het hart van Amsterdam, waar historie...

Lees meer