22 november 2022

Christmas dinner

De feestdagen komen er aan!

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam maakt zich op voor de meest magische tijd van het jaar. Wij heten jou en je dierbaren van harte welkom om de feestdagen in The White Room te beleven. Maak de feestdagen dit jaar nog specialer door jezelf te laten verwennen met onze culinaire specials in The White Room.

Reserveer hier je kerstdiner

Vier Kerst in The White Room

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam nodigt jou en al je dierbaren uit voor een voortreffelijk kerstdiner. Geniet van onze heerlijke bites, amuse bouche en natuurlijk ons 5 gangen menu. Op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag zijn jullie van harte welkom voor het magische en feestelijke diner.

Menuprijs: € 195,- exclusief dranken.

Lees meer en reserveer hier voor het kerstdiner!

Reserveer hier je kerstdiner

White Christmas Gala

Vier de mooiste tijd van het jaar met ultieme luxe, feestelijke gezelligheid en een heerlijk 5 gangen kerstdiner in The White Room tijdens ons speciale White Christmas Gala. Onze chef-kok heeft het menu voor het kerstdiner op unieke wijze samengesteld, zodat jij en je dierbaren een zintuiglijke wereldreis maken.

Reserveer hier je kerstdiner

Meer nieuws

20 januari 2023

ROYAL ROMANCE –A MICHELIN-STAR VOYAGE

Geniet van een koninklijk Michelinster diner, terwijl u met uw geliefde het oogverblindende uitzicht op de Dam bewonderd.

Lees meer
20 januari 2023

CUPIDON IN DAM BY DESIGN

Een unieke en romantische Michelinster ervaring in een privé suite met schitterend uitzicht op de Dam.

Lees meer