14 oktober 2016

Wildseizoen geopend bij The White Room

De herfstwind blaast de bladeren van de bomen en de najaarssmaken op de borden van The White Room. Seizoenen wisselen op het menu van Chef de Cuisine Arturo Dalhuisen en Signature Chef Jacob Jan Boerma. Wildgerechten voegen vanaf 1 november robuuste nuances toe aan de lichte en geraffineerde cuisine van het restaurant.

The White Room brengt een elegante, maar toegankelijke, cuisine die bouwt op de beste producten van het seizoen. Ze vormen samen met Boerma’s kenmerkende zuren en specerijen, en Dalhuisens frisse uitvoering een perfecte combinatie. De smaken van het najaar geven een nieuwe impuls aan de bestaande gerechten van The White Room. Het wildseizoen gaat van start door de toevoeging van patrijs en kooi-eend aan het menu.

Op jonge leeftijd legde ik al mijn eigen moestuintje aan. Ik proefde de smaken van het seizoen. In The White Room doe ik datzelfde. Ik volg de jaargetijden en hun producten. Dit najaar versmelten de robuuste smaken van het wildseizoen met een fris signatuur.

Arturo Dalhuisen, Chef de Cuisine van The White Room

Meer nieuws

11 december 2017

The White Room bekroond met Michelinster

Restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma heeft vanmorgen, na anderhalf jaar geleden haar deuren te hebben geopend, een Michelinster in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse uitreiking. Het...

Lees meer
6 november 2017

Gault & Millau handhaaft hoge notering in gids 2018

De renomeerde restaurantgids noemt, in haar 2018 editie, The White Room: "Stijlvol en voornaam interieur, verleidelijke gerechten en goed gekozen wijnen" en waardeert het restaurant wederom met 16...

Lees meer