8 november 2016

Hoge notering in de Gault&Millau gids 2017

Maandagavond werden tijdens Gastronomie-Fine Food Professional in Utrecht de Gault&Millau gids 2017 gepresenteerd. Tevens werden de bekende Gault&Millau Awards uitgereikt.

Onbetwistbaar en één van de aanvoerders van de lijst ook dit jaar weer; De Leest in Vaassen van Signature Chef Jacob Jan Boerma. Met maar liefst 19,5 punten staat Boerma met zijn restaurant in Vaassen naast De Librije uit Zwolle en Inter Scaldes uit Kruiningen.

Ook restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma werd door Gault&Millau gewaardeerd en dit jaar voor het eerst in de gids opgenomen. Met 16 punten werd The White Room tot hoogste nieuwkomer in de gids gekroond.

Meer nieuws

23 februari 2024

SIX CHEFS, TWELVE STARS ☆

Op 15 april vormt restaurant The White Room het decor voor een ongekende internationale culinaire samenwerking om alvast het 10-jarig bestaan te vieren. Jacob Jan Boerma & Tristan De Boer nodigen...

Lees meer
9 november 2023

MICHELIN STAR CHRISTMAS DINNERS IN THE ROYAL SUITE

Geniet van een 5-gangen Kerstdiner samengesteld door de gerenommeerde ***Michelinsterren Chef Jacob Jan Boerma. Bewonder het adembenemende uitzicht op het iconische Koninklijk Paleis en de Dam,...

Lees meer